Akcija

EZVIZ pametni senzor kontaktni za vrata/ okna CS-T2C-A0-BG

Proizvajalec: EZVIZ

Šifra izdelka: 9948052

Razpoložljivost: 4

Cena: 30.02 EUR z DDV 24.77 EUR z DDV
Količina:

Plačilo po predračunu bančno nakazilo, Paypal plačilo ali DINERS nakup na obroke.

Če je "Razpoložljivost: na zalogi"  pomeni, da je blago na zalogi pri dobavitelju -  Tech Trade d.o.o., Blatnica 8, 1236 Trzin

Osebni prevzem na dan nakupa pri dobavitelju ali v paketniku 24/7, oziroma poštna dostava predvidoma naslednji dan.

Prevzem blaga v trgovini Tech Trade d.o.o.  :   Pon. - Pet. od 8:00 do 17:00 ure

Opomba: Pri osebnem prevzemu ali poštno dostavo obvezno izberite način plačila "po predračunu" , "Paypal" ali Diners nakup na obroke.

Za dodatne informacije nam pišite na info@asbit.si , oziroma nas pokličite na 041 499 712 ali pa preverite direktno pri dobavitelju 01 56 22 111 


Namestite senzor odpiranja/zapiranja T2C, kjer koli ga potrebujete, in preverite svoj dom v realnem času. Ob vlomu, boste zaslišali glasen alarm in prejeli mobilno opozorilo kar na vaš pametni telefon.

Namestite senzor odpiranja/zapiranja T2C, kjer koli ga potrebujete, in preverite svoj dom v realnem času. Ob vlomu, boste zaslišali glasen alarm in prejeli mobilno opozorilo kar na vaš pametni telefon.

 

Vrata, okna, vhodi za hišne ljubljenčke ali njihove kletke – pozabite na preverjanje in ponovno preverjanje, ali so odprta ali zaprta.. Uživajte v sproščenosti, ki ga prinaša zaščiten dom.

 

Se ne spomnite, ali ste dobro zaprli okna, ko ste šli od doma? S T2C lahko kadar koli in kjer koli preverite stanje odprtega/zaprtega na svojem pametnem telefonu. In če nekdo poskuša odpreti vrata ali okno, boste prejeli opozorila neposredno na svoj pametni telefon.

 

Ta senzor majhne velikosti se zlahka prilega vašemu domačemu okolju – samo odlepite nalepko in ga postavite kamor koli. Integrirajte svoj T2C s svojimi kamerami EZVIZ za izboljšano zaščito – vse z uporabo aplikacije EZVIZ. Povezano kamero lahko nastavite tako, da začne samodejno snemati 5 sekund vsakič, ko se odprejo vrata.

 

Za večjo brezskrbnost vas senzor takoj opozori, ko kdorkoli na silo odstrani njegov pokrov. Senzor za odpiranje/zapiranje je mogoče priročno dodati vašemu senzorskemu sistemu EZVIZ za razširjeno zaščito. Sistem lahko upravljate z brezplačno mobilno aplikacijo EZVIZ.

 

Za delovanje potrebuje povezavo z EZVIZ centralno enoto CS-A3-A0-W!

 

Tehnične lastnosti:

Priporočena razdalja sprožitve:

Lesena vrata: do 25 mm

Železna vrata: do 15 mm

Protokol: ZigBee 3.0

Tip baterije: Celična baterija 2x CR1632

Življenjska doba baterije: Do 2 leti (na podlagi uporabe 30 zaznav na dan)

Komunikacijska razdalja: do 200 m

Opomnik za nizko stanje baterije: Da

Alarm proti vdoru: Da

 

Paket vsebuje: 1x Senzor za odpiranje/zapiranje T2C, 1x Dvostranski lepilni trak, 1x NavodilaGarancija: 12 mesecev

Dimenzije: 92 × 52 × 93 mm

Teža: 80g

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: