Akcija

EZVIZ pametni senzor gibanja PIR CS-T1C-A0-BG

Proizvajalec: EZVIZ

Šifra izdelka: 9948056

Razpoložljivost: 2

Cena: 39.90 EUR z DDV 32.92 EUR z DDV
Količina:

Plačilo po predračunu bančno nakazilo, Paypal plačilo ali DINERS nakup na obroke.

Če je "Razpoložljivost: na zalogi"  pomeni, da je blago na zalogi pri dobavitelju -  Tech Trade d.o.o., Blatnica 8, 1236 Trzin

Osebni prevzem na dan nakupa pri dobavitelju ali v paketniku 24/7, oziroma poštna dostava predvidoma naslednji dan.

Prevzem blaga v trgovini Tech Trade d.o.o.  :   Pon. - Pet. od 8:00 do 17:00 ure

Opomba: Pri osebnem prevzemu ali poštno dostavo obvezno izberite način plačila "po predračunu" , "Paypal" ali Diners nakup na obroke.

Za dodatne informacije nam pišite na info@asbit.si , oziroma nas pokličite na 041 499 712 ali pa preverite direktno pri dobavitelju 01 56 22 111 


EZVIZ-ov novi senzor gibanja T1C uporablja pasivno infrardečo (PIR) tehnologijo za zaznavanje človeških gibanj in lahko pošlje opozorila neposredno na vaš pametni telefon. Senzor T1C se poveže z vašo centralno enoto EZVIZ, je majhne velikosti, da se prilega kateri koli steni za enostavno montažo.

EZVIZ-ov novi senzor gibanja T1C uporablja pasivno infrardečo (PIR) tehnologijo za zaznavanje človeških gibanj in lahko pošlje opozorila neposredno na vaš pametni telefon. Senzor T1C se poveže z vašo centralno enoto EZVIZ, je majhne velikosti, da se prilega kateri koli steni za enostavno montažo.

 

Senzor namestite kamorkoli, kjer potrebujete zaščito, in ga zavrtite za polnih 360 stopinj, da najdete najboljši kot zaznavanja. Prav tako lahko natančno prilagodite njegovo pokritost zaznavanja z uporabo ščita za hišne ljubljenčke, ki delno pokrije senzor, tako da vas opozori samo na človeške dejavnosti in ne vsakič, ko vaš hišni ljubljenček teče skozi sobo.

 

Povežite svoj senzor z EZVIZ centralno enoto in ga povežite s kamerami EZVIZ za izboljšano zaščito – vse prek aplikacije EZVIZ. Če uporabljate lokalno pomnilniško kartico ali ste naročeni na EZVIZ CloudPlay, lahko kamera začne samodejno snemati za 5 sekund vsakič, ko senzor zazna aktivnost.

 

Senzor lahko priročno dodate v vaš alarmni sistem EZVIZ za razširjeno zaščito. Preko aplikacije EZVIZ boste obveščeni o kakršni koli zaznani dejavnosti.

 

Za delovanje potrebuje povezavo z EZVIZ centralno enoto CS-A3-A0-W!

 

Tehnične lastnosti:

Vrsta odkrivanja: asivni infrardeči (PIR)

Razdalja zaznavanja: Do 7 m / 23 ft

Kot zaznavanja: 90° vodoravno, 90° navpično

Priporočena višina namestitve: 1,8 do 2,5 m za stensko montažo

Zaznavanje hišnih ljubljenčkov: Zahteva uporabo ščita za hišne ljubljenčke in višino namestitve 50 cm ali več nad hišnim ljubljenčkom

Metode namestitve: Lepilna hrbtna stran z magnetom. Podpira preklopno namestitev na steno in strop

Tip baterije: Celična baterija CR2450

Življenjska doba baterije: Visoko zmogljiv način: do 1 leta, način varčevanja z energijo: do 2 leti

Protokol: ZigBee 3.0

Komunikacijska razdalja: < 200 m (testirano v odprtem okolju)

 

Paket vsebuje: 1x Pametni senzor gibanja T1C, 1x Ščit senzorja, 1x Obojestranski lepilni trak, 1x NavodilaGarancija: 12 mesecev

Dimenzije: 92 × 52 × 93 mm

Teža: 92g

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: