ATEN KVM stikalo 2x1 mini DP/USB TipC s kabli CS52DP

Proizvajalec: Aten

Šifra izdelka: 8704109

Razpoložljivost: 2

Cena: 134.61 EUR z DDV
Količina:

Plačilo po predračunu bančno nakazilo, Paypal plačilo ali DINERS nakup na obroke.

Če je "Razpoložljivost: na zalogi"  pomeni, da je blago na zalogi pri dobavitelju -  Tech Trade d.o.o., Blatnica 8, 1236 Trzin

Osebni prevzem na dan nakupa pri dobavitelju ali v paketniku 24/7, oziroma poštna dostava predvidoma naslednji dan.

Prevzem blaga v trgovini Tech Trade d.o.o.  :   Pon. - Pet. od 8:00 do 17:00 ure

Opomba: Pri osebnem prevzemu ali poštno dostavo obvezno izberite način plačila "po predračunu" , "Paypal" ali Diners nakup na obroke.

Za dodatne informacije nam pišite na info@asbit.si , oziroma nas pokličite na 041 499 712 ali pa preverite direktno pri dobavitelju 01 56 22 111 


S CS52DP lahko hitro in brez napora preklapljate med dvema računalnikoma z uporabo priročnega oddaljenega gumba za izbiro vrat. To stikalo plug and play je idealno za ljudi, ki potrebujejo hiter nadzor za večjo opravilnost med računalnikom in napravo USB-C na namizju v katerem koli okolju. Poleg tega kompaktna zasnova omogoča učinkovito in urejeno namestitev ter zagotavlja idealno rešitev za prihranek prostora, da bo vaša miza dobro organizirana.

CS52DP 2-Port USB-C DisplayPort Hybrid Cable KVM Switch je krmilna enota, ki omogoča dostop do naprave USB-C in računalnika DisplayPort. S CS52DP lahko hitro in brez napora preklapljate med dvema računalnikoma z uporabo priročnega oddaljenega gumba za izbiro vrat.

Kompaktni CS52DP prinaša tudi 4K kakovost gledanja za izboljšanje delovne učinkovitosti. To stikalo je plug and play in je idealno za ljudi, ki potrebujejo hiter nadzor za večjo opravilnost med računalnikom in napravo USB-C na namizju v katerem koli okolju. Poleg tega kompaktna zasnova omogoča učinkovito in urejeno namestitev ter zagotavlja idealno rešitev za prihranek prostora, da bo vaša miza dobro organizirana.

 

Ena konzola KVM nadzoruje en računalnik z DisplayPort in USB priključkom in eno napravo USB-C
Vrhunska kakovost videa – do 4096 x 2160 pri 60 Hz
Izbira računalnika prek gumba
Podpira način DisplayPort Alt Mode, ki omogoča povezavo USB za prenos signalov DisplayPort
DisplayPort 1.2 in HDCP skladen
Napajanje prek vodila – zunanji napajalnik ni potreben
Vrata USB konzole se lahko uporabljajo za skupno rabo zunanjih naprav USB2
Podpora za več platform – Windows, Mac, Linux, Android in iOS
Programska oprema ni potrebna
Omogoča prostorsko varčno in organizirano delovno postajo
Podpira USB hot-plugging

 

Opomba:
1. Za zaslonsko napravo, združljivo z DisplayPort 1.4, se prepričajte, da ste konfigurirali nastavitev naprave tako, da je združljiva z DisplayPort 1.2, da se izognete težavam z združljivostjo.
2. CS52DP bo morda potreboval zunanji napajalnik prek vrat USB Micro-B Power. Kabel USB Micro-B, ki se povezuje z vrati USB Micro-B Power, je treba kupiti ločeno glede na vrsto napajalnika, ki ga uporabljate.Neto teža v kg: 0.30 

Bruto teža v kg: 0. 40

Garancija v mesecih: 12

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: