Akcija

EZVIZ centralna enota + set senzorjev CS-B1-A0-A34

Proizvajalec: EZVIZ

Šifra izdelka: 9948057

Razpoložljivost: 5

Cena: 139.54 EUR z DDV 115.12 EUR z DDV
Količina:

Plačilo po predračunu bančno nakazilo, Paypal plačilo ali DINERS nakup na obroke.

Če je "Razpoložljivost: na zalogi"  pomeni, da je blago na zalogi pri dobavitelju -  Tech Trade d.o.o., Blatnica 8, 1236 Trzin

Osebni prevzem na dan nakupa pri dobavitelju ali v paketniku 24/7, oziroma poštna dostava predvidoma naslednji dan.

Prevzem blaga v trgovini Tech Trade d.o.o.  :   Pon. - Pet. od 8:00 do 17:00 ure

Opomba: Pri osebnem prevzemu ali poštno dostavo obvezno izberite način plačila "po predračunu" , "Paypal" ali Diners nakup na obroke.

Za dodatne informacije nam pišite na info@asbit.si , oziroma nas pokličite na 041 499 712 ali pa preverite direktno pri dobavitelju 01 56 22 111 


Ezviz CS-B1-A0-A34 je 4-delni komplet senzorjev za dom, ki je sestavljen iz centralne enote, senzorja gibanja PIR, senzorja za odpiranje/zapiranje in pametnega gumba. Na poti lahko preverite vse dejavnosti, ki se dogajajo doma.

Ezviz CS-B1-A0-A34 je 4-delni komplet senzorjev za dom, ki je sestavljen iz centralne enote, senzorja gibanja PIR, senzorja za odpiranje/zapiranje in pametnega gumba. Na poti lahko preverite vse dejavnosti, ki se dogajajo doma. Ta komplet ponuja rešitev na enem mestu, ki vas osvobodi skrbi, od vlomov v dom do nujnih družinskih primerov. Tudi starejši in otroci, ki so sami doma, lahko pošljejo prošnjo za pomoč samo s pametnim gumbom.

 

Povežite svoj komplet senzorjev s svojimi kamerami EZVIZ za izboljšano zaščito. Če uporabljate lokalno pomnilniško kartico ali ste naročeni na EZVIZ CloudPlay, lahko kamera začne samodejno snemati za 5 sekund, ko senzor zazna aktivnost. Sistem senzorjev lahko tudi glasovno omogočite z Google Assistantom ali Amazon Alexa.

 

Centralna enota A3 deluje kot osrednje vozlišče povezljivosti. Z aplikacijo EZVIZ lahko upravljate in prejemate opozorila od vseh povezanih senzorjev. Za povečanje zaščite lahko kupite tudi dodatne senzorje.

 

Namestite senzor gibanja PIR v svojo sobo in natančno nastavite pokritost zaznavanja z uporabo ščita za hišne ljubljenčke, ki je vključen v kompletu, da delno pokrije senzor. Tako boste zagotovili, da vas opozori samo na človeške dejavnosti, ne pa vsakič, ko vaš ljubljenček teče skozi sobo.

 

EZVIZ pametni senzor kontaktni za vrata/okna pozabite na preverjanje in ponovno preverjanje, da potrdite, ali so zaprta. Če kdo na silo vlomi, bo domači prehod sprožil glasen alarm, mobilno opozorilo pa bo takoj sporočilo na vaš telefon.

 

Pametni gumb uporabite na dva načina - vklopite in izklopite celoten senzorski sistem ali ga pritisnite, da pošljete alarm v sili. Uporabite metodo odlepi in prilepi, da ga postavite kamor koli na dosegu roke – nosite ga lahko celo v žepu.

 

Lastnosti:

Brezžični pametni alarm

Nadzor preko aplikacije

Združljiv z Ezviz CCTV kamerami

Glasovni pozivi za pomoč pri postopku nastavitve

Glasovna opozorila v nujnih primerih

Preprosta nastavitev s kodami QR

Takojšnja opozorila pametnega telefona

 

Paket vsebuje: 1x EZVIZ Centralna enota, 1x Senzor gibanja PIR, 1x Senzor kontaktni za vrata/okna, 1x Pametni gumb, 1x Napajalnik in usb kabel za centralno enoto, 1x NavodilaGarancija: 12 mesecev

Teža: 0,35kg

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: